LÅNG uppdatering! :D

Jag är riktigt dålig på att uppdatera nu, men prio ligger på att bli klar med exjobbet innan jag börjar jobba, och så hundträning och melvin däremellan..

Vi har varit iväg och kört spår i tisdags, Texas fick ett motivationsspår och spåra ikapp husse! Han var helt hysterisk, dragig och spårade fort men lyckades ändå spåra rätt och man märkte verkligen att det var färskt spåret!

Sarek fick ett långt spår men blandad terräng, han är också som en ångvält, vet inte om det är rastypiskt för Castor körde ett spår på 400m och även han som en ångvält ;) Sötnosar, men det var kul att det gick så bra för alla vovvarna. Mellan spåren fikade vi i vindskyddet som vi slagit upp. Så mysigt att bara vara ute i skogen, hade så gärna velat vandra i sommar :( Men det får bli nästa sommar när vi förhoppningsvis har semester båda två!

Sen blev det onsdagsträning med en akupunktör som kom och pratade (http://sandrahastochhund.se/). Kul att lyssna och höra vad det var och vi fick även en provbehandling, Texas fick testa då han kan vara lite stel!

I torsdags blev det även då spår med Mickan och Castor, denna gång fick Callie spår på kanske 300 meter i blötmark efter regnet, det gick jättebra, hon är lugn och metodisk! Upptaget ville hon ta bakspår, något som Texas aldrig gjort men hon har aldrig fått ett påsläpp innan så det blir nog bra nästa gång :D
Sarek fick ett spår där han fick spåra ikapp mig, kul att se hur dom gör när man varierar liggtiderna mycket!! Han tappade lite när det gick från skog till väg till äng då han var så taggad för att det var färskt!
Efter spårning blev det restaurangbesök på El Toro men Mickan, Melvin charmade servitrisen och ville smaka på alla tapas vi hade! Han älskar verkligen mat!! :D

Idag blev det spår igen! Sarek och Texas är riktiga ångvältar, man blir helt slut, det är bara att hålla emot! Bådas spår gick bra. Dock märks det att dom blir trötta av värmen och man måste komma ihåg att ta med sig vatten ut i spåret också, Sarek gick bra tills precis innan slutet sen slog det om och han gav liksom upp lite, men öka på motionen så att dom orkar, svårt att få bort det där draget i spåret, man vill ju inte minska motivationen på dem heller, dom ÄLSKAR ju att spåra!
Callie fick ett spår över berg och mossa, missade första träapporten men annars gick det super, trots folk som gått i spåret!

Det blev en lång uppdatering idag! ;) Här kommer lite bilder också!
Så här kul är det på restaurang:

Ge mig mer!

Ute i skogen: