Snart flytt och Texas 7år!!

<3 Grattis underbara fina Texas våran trygga "gårdvar"!! <3
 
Nu närmar sig äntligen flytten!
 
1 december ska vi flytta in! Då blir vi skoklosterbor ;)
 Det ska bli otroligt skönt med lite större och betydligt större tomt (det vi har nu kan egentligen inte kallas tomt ;) )
Har börjat packa lite smått och hoppas det blir lättare att tex uppdatera hemsidan som jag inte gjort på VÄLDIGT länge då PC:n aldrig är framme och nu kommer vi kunna ha ett litet kontor som man kan ha allt kopplat så man slipper det projektet.
 
Ska ta tag i framkallning av bilder och massa saker men vi har nog levt lite på sparlåga nu då det är för litet för oss att bo dels i lägenhet och på den ytan vi haft! Så hoppas på lite nytändning och energi när vi flyttat!! :D
 
Idag var det 7 år sedan Texmex föddes!! Stora killen vad tiden går fort! Han är så otroligt valpig och levnadsglad och jag hoppas han får leva länge till!! <3
 
 
 

vab

Ja mycket vab har det blivit sen dagis drog igång efter semestern.. Om inte annat så känns det i alla fall så!
Inatt hade lilleman feber och i morse låg den fortfarande ganska högt men han håller igång här hemma.
 
Planeringen är i full gång för flytt, packning, planering inför bebben och slipning av golv.
Mycket ska hinnas med och allt på en gång! Lite stressande ibland men vi får ta en sak i taget för det måste börjas i tid för snart orkar jag inte mycket per dag..
 
Igår tog jag tag i hundduschningen och kloklippning så det är avklarat, det var välbehövligt! Dom hårar otroligt mycket just nu så det får bli en bortstning på det också idag!
 
Callie var iväg hos Mickan i veckan några dagar och fick lite egentid och spela lite spel. Ska bytlåna lite spel sen så man har något nytt att köra ;)
 
I helgen var det hoffeläger och jag hade så gärna velat vara med! Men min kropp är ju inte sig själv och det är ju faktiskt bara ca 8 veckor kvar nu!
 
Nej man kanske ska börja plocka ner lite i kartonger nu när man ändå är hemma!
 
Bebben :D