Slask!

Oj vad det har töat på 3 dagar! Har försökt komma igång med promenader så kroppen kommer igång lite! Har gått ner allt efter förlossningen men orken finns inte riktigt! Sen är det sånt tråkväder just nu!

Callie har iaf slutat löpa för denna gången så nu går allt mycket lättare här hemma ;)
Sen har bi hunnit köpa båt också!! Ska bli underbart i vår/sommar att kunna göra massa utflykter! :D

Just nu är det sjukstuga här hemma med rs-virus så sömn är en bristvara! Är så himla sugen att träna hund nu, har blivit medlem i bro-Håbo brukshundklubb så kan man åka och träna lite där sen med oliver i vår. Ska försöka ha som mål att tävla lägre spår till hösten med callie! Får se hur jag gör med lydnadstävling blir så sjukt nervös så det är inte ens kul! Kanske kan bli bättre ;)
Lite bilder på båt mm.


Nu börjar vardagen

Igår va första dagen Martin jobbade sen oliver föddes 22/12! Idag var melvin på nya dagiset hela den tid han ska, alltså 8.30-13.30!
Skönt att få in lite rutiner igen! Märks på melvin att han trivs för han sprang in igen när jag skulle hämta honom ;) sötnos!
Oliver växer på och melvin är måttlig intresserad av honom men hjälper gärna till!
Igår fyllde callie och Sarek 5år!! Tiden går fort, hon löper och är inne på sluttampen nu! Ska bli så skönt att slippa slussa blir världens projekt bara att promenera då det är två barn och sen tänka efter hur, vem och när med hundarna..
Lite bilder:


Härlig dag!

Idag åkte vi runt lite här i skokloster för att titta på omgivningarna i dagsljus. Åkte ner till skokloster slott och tog en promenad vid isen med barnen och Sarek. Sedan fikade vi och Melle fick pannkakor på caféet. Vi hade tur som fick sällskap av solen också! Så mysigt! Går och funderar på båt också, skulle vara riktigt mysigt att ha nu när man ändå bor precis vid mälaren och både jag och martin fiskar och gillar att va ute så vi får se vad vi gör ;)

I veckan fick Callie köra uppletande några gånger och det gick ganska bra trots löp och hon är ju lite snurrig nu, snart höglöp, det märks på killarna!

Sarek och Texas har fått spåra lite och det gick super trots att de inte spårat på väldigt länge nu! Så det kändes bra att få komma igång lite! ;)

Ska synka telefonen med datorn så jag kan lägga in lite bilder! Imorgon börjar inskolning för Melle sen börjar vardagen lite mer efter långledigt över julen för hela familjen!