"semester"

Ja, martins semester börjar i alla fall nu, jag har ju faktiskt varit ledig hela sommaren i år!
Det har varit väldigt skönt men jag blir så rastlös, orken har ju varierat från dag till dag och bilen är avställd då motorelektroniklampan lyser så har jag velat åka någonstans har jag cyklat/gått.

Är faktiskt riktigt förvånad över att jag är så pass pigg och rörlig fortfarande, kan gå ut på 1 timmes promenad med hundarna i ganska hyfsad takt ändå. 29 dagar kvar nu om man ser efter UL, själv tror jag att bebben tittar ut någon vecka innan pga alla förvärkar men den kanske lika gärna stannar längre.

Imorgon ska jag ställa ut Texas i södertälje, får se hur mycket domaren vill att vi ska springa men det var bara 5 hoffar anmälda så hoppas på så lite spring som möjligt ;)

Callie och jag har precis kommit hem efter en promenad till mamma och hämtat hundmat i frysen och 2 fläskfiléer som vi ska göra fläskfile och kantarellsås av ikväll. Callie var måttligt nöjd med att bära, hon har ju endast haft klövjeväska ett par gånger så det blir att träna innan nästa sommar så vi får nytta av henne också på fjället och inte bara killarna :D
Här kommer 2 bilder på lill tjejen på promenad ;)



Svalare väder

Äntligen har det varit lite svalare väder, hundarna njuter och det har faktiskt varit lite behövligt med regn för alla växter :D

Husse tog lite fina bilder på hundarna med sitt nya objektiv, riktigt fina!!
Vi ska beställa lite bilder för att sätta in i ram så kan man byta ofta och få lite omväxling :D

Nu är det 33 dagar kvar tills bebben är planerad, har mycket sammandragningar och ont i ryggslutet ibland så jag hoppas bebisen tänkt titta ut lite tidigare än 28:e aug.. Men tensen som jag lånat av min storasyster hjälper ganska bra ;)
Det är en envis liten där inne som är helt rörlig och vill inte fixera sig ännu, den tycker om att kunna röra sig trots sina ca 3kg :D

Här kommer några av bilderna martin tagit:

Texmex <3

Sarek


Callie

varmt och löp

Igår var det första dagen jag faktiskt kände att det var lite svalare ute på väldigt länge men på kvällen svettades jag trots att det nog var ganska svalt inne..

Callie är bosatt hemma hos min mamma för hon är i skåne med sina hanar och tror callie började höglöpa igår så hoppas att vi kan ta hem henne snart, saknar henne fast hon bara är 10 min cykelväg härifrån och jag cyklar dit varje dag för att rasta henne då min lillasyster jobbar men hon är så snäll och rastar henne övriga gånger! <3

Är otroligt rastlös, har rensat både garage och vind på mina saker hos mamma och städar och fixar hemma men är ändå inte nöjd, men är så himla trött i kroppen, den orkar inte riktigt med mina ryck och så vill jag träna hund, kunna köra spår och bevakning och belöna och vara rolig med kamp som jag inte orkar nu..

Börjar faktiskt känna mig ganska klar med att vara gravid men bebis är ju inte planerad förrän om 6 veckor!! Hoppas innerligt att den vill komma ut lite tidigare iaf..

Nu ska tex och sarek få gå ut en liten sväng..

bevakning

Igår körde martin och sarek bevakning, det blev både ett relativt långt spår med flera terrängbyten och 4 apporter, gick jättebra med alla utom trädgårdsslangen med in.

Innan spåret hade de dessutom kört patrullstig där han plockade figge direkt och fick hålla i länge innan han fick gå ut, väldigt stabilt jobbade han och supertaggad, alltid lika roligt att se dem jobba :D

Blev även lydnad med skott som avslutades med lite platsliggning vid sidan och när martin gick ifrån en liten bit med skott.Trött var i alla fall Sarek när han kom hem! :D

Killarna har gått och slickat golvet hela dagen igår och jag tänkte att dom körde nån överslagshandling att det var nån tik ute som löpte men såg igår kväll att callie börjat löpa! Räknade efter och insåg att sist hade hon 8månader mellan löpen och nu är det 7månader nånting så det kanske inte var så oväntat, bara jag som räknat fel innan..

Så nu är hon i sovrummet så länge tills vi kan få iväg henne för pojkarna säger gärna till varandra att inte vinda/lukta efter henne, än funkar det *peppar peppar*

2 hanar och 1 tik är inte den ultimata flocken även om båda pojkarna är otroligt snälla..

Ha en bra dag!
// Elin

härlig helg

Igår gick vi upp vid 07.15 och tog en spring/cykelrunda med vovvarna innan det blev alltför varmt, åt en ordentlig fruktfrukost i värmen på altan sedan åkte vi iväg med Texas till sigtuna och gick runt och tittade på fina hus och satt nere vid café våfflan och åt våfflor med mjukglass och hjortronsylt! Underbart gott! Texas tyckte det var ganska härligt att få komma iväg lite själv.. På vägen hem stannade vi vid en sjö så Texas fick bada och hämta pinnar! Tog en del bilder med systemkameran men martin har inte fixat om dom till jpg ännu så får lägga in två bilder från min mobilkamera så länge ;)

När vi kom hem tog vi alla vovvarna på en promenad till min mamma där dom fick bli avskölda med vattenslangen och sedan fick vi middag där och kaffe för att sedan promenera hem igen!

Idag var vi ganska slut allihopa så vi tog en kortis med hundarna och åkte iväg själv till rosersberg och har legat där och solat och badat, inte ofta man åker iväg utan hund! Nu blir det eventuellt en sväng för att bada hundarna idag också sen blir det film och lite chips ;)