Ute i skogen

Imorse bar det väg ut i skogen, men otroligt nog ingen hundträning, vi åkte bara ut hela familjen och gjorde frukost ute i det gröna! Underbart väder och vi satt och såg solen klättra upp ovanför träden!
Blev Ägg, bacon, mackor, juice, kaffe, glögg och pepparkakor!

Hundarna sprang omkring och busade och undrade nog varför det inte blev träning men dom var riktigt trötta när vi kom hem ändå! ;)

Imorgon blir det fiske för Martin och Callie, Sarek stackaren har ju varit halt sen certprovet så han blir hemma. Först ena tassen då martin råkade trampa på den :( och nu andra tassen där det ser ut som han fått ett sår precis bredvid trampdynan. Så nu är det alsolspritsbandage som gäller och hoppas att det läker av sig själv, geggar en del..

Efter skogen blev det julbak hos min mamma, lussebullar och pepparkakor! Imorgon blir det julpyssel här hemma med Mickan! Får se vad vi hittar på, men knäck ska kokas! <3

Så här glad är man när man får vara ute och springa: <3

I skogen

Imorse åkte Martin och Sarek på instruktörsutbildning och jag tog melle och Texas och gick upp till min syster och lekte och drack kaffe!
Vid 11 åkte jag, Melvin och Callie ut med Danne, Mickan och Castor till skogen. Det blev 2 spår utlagda sedan fikade vi och käkade lunch på stormköket medan dom låg till sig.
Mitt i allt hör vi att det prasslar och genom "basen", 2 meter från Castor flyger ett rådjur ut och tittar inte ens efter oss.. Efter en stund kommer en hund knatandes så vi fångar in den och sen ser vi en jägare en bra bit bort så vi ropar att vi har hans hund så att hundarna inte "krockar". Dom knatade iväg men hade varit runt i castors spår både hund, förare och rådjur så då körde Castor uppletande istället och jag la ett kort spår till honom en bit bort!

Callie gick sitt spår klockrent, genade någon meter i en vinkel men fick med sig alla 4 apporter! <3 Sedan fick även hon köra uppletande och hon var superladdad och plockade in alla föremål.

Melvin var lite småsur på allt som inte gick hans väg med alla bylsiga kläder men var superduktig ändå! Nu har vi precis kommit hem och Melvin sover middag! Ikväll blir det glögg med älsklingen!! <3

Här kommer lite bilder från dagen dock så har bilden på melvin ute i skogen försvunnit från mobilen :(


TJH!!

Idag tog jag bilen till jobbet, "tjänar" ca 50 min på det så jag hann gå en långprommis i morse med killarna och tjejen fick följa med till jobbet så kanske vi kan träna lite lydnad på lunchen :D
Julkänslorna börjar smyga sig på och det skulle vara kul att julbaka och julpynta lite!!

Den största nyheten som jag inte hunnit skriva om i bloggen är att Sarek och Martin klarat certprovet för TJH försvarsmakten!! Super duper GRATTIS! Såå duktiga!!

I helgen har Martin instruktörsutbildning och jag och Melle ska ta det lugnt och kanske rensa lite hemma, har inte haft en sån helg på VÄLDIGT länge och känns välbehövligt! Börjar så smått komma i kapp med livet och det känns skönt! Få lite ordning och struktur :D

Nu är det jobbdax så hoppas vi på ett litet lydnadspass på lunchen med lite kryp och framförgående tror jag!

// Elin