Intro dag 1

Idag har jag varit iväg på introkurs med hemvärnet! Fått lära mig om säkerhet om vapen, plocka isär glock mm. Riktigt kul, även fått prata lite hundträning och även hört hur andra delar av hemvärnet jobbar!
Blev klara tidigt (18.30) idag så jag passade på att åka hem och sova då de andra som inte är pistolskyttar skulle fortsätta till senare.
Imorgon blir det skjutbana hela dagen sen kan jag och Texas få vara med på övningar, känns som vi lagt av oss lite i väntan på placering och därefter barnafödande ;) Men tror det sitter i ganska bra, har kört en del ändå!

Så kommer i alla fall hinna göra 4 dagar i år!

Att köra bevakning med sin hund är riktigt spännande och där kan man verkligen se de olika för och nackdelar en individ har för just det JAG vill göra med min hund! Texas funkar super till detta och jobbar riktigt bra, dock kan storleken vara till en last när man vill köra hårt och han har j usom sagt inte den bästa bakdelskollen om man ska gå över smala spångar och stegar men nu blir det hårdträning!!

Fortsatt trevlig helg!

Melvin 1år

Full rulle hela dagen!
Upp och Martin cyklade med vovvarna medan jag plockade lite och började baka! Första besök kl 11.20 va melvins farmor och farfar och moster Ellinor, i lördags var gudfar gudmor, faster, farbror och kusinerna från järna här! På kvällen i lördags kom Mickan, Danne och Castor!
Sedan har resten martins släkt och min släkt droppat in folk från 17!!
Vi har fikat och ätit om vartannat!

Melvin har fått otroligt mycket fina saker, ni är så snälla alla fina som varit och firat Melvin på sin 1års dag med oss!!

Hundarna är trötta som också efter allt ståhej!

Melvin och Martins har varit lite krassliga hela dagen och vid 20 tiden hade Melvin 38,1 och nu ligger han i min famn och låter som bara den när han andas... Mina sjuklingar :( Febriga och helt slut! Får se vad morgondagen bjuder på!

Här kommer lite bilder från dagarna:















funderar

Om ett dygn var det ett HELT år sedan vi var på väg in till BB för att vattnet gått.. Man blir lite ledsen när man inser hur fort tiden går men så tänker man på hur mycket roligt vi upplever varje dag ihop våran lilla underbara familj!! <3 Är så glad att jag fått en sån underbar familj! <3




Sitter och funderar fram och tillbaka på hur jag ska få till melvins tårta ;) Man har inte lika mycket tid nu när man jobbar som man hade när man var mammaledig eller pluggade! Men får se vad det blir i slutändan!

Har titt som tätt dåligt samvete att man inte hinner göra det man vill med vovvarna heller, är van att kunna lägga ganska mycket tid när jag pluggade på att träna vovvar till att nu jobba och ha barn. Men förhoppningsvis lär man sig att fördela tiden snart! <3

Vill så gärna tävla 2:an med Callie i höst, ska försöka få till rutan och dold platsliggning.
Fick reda på att vi är i spanien i höst när KFÖ:n med Texmex är :( Men har velat åka till spanien länge nu till min farmor och farfar när dom är där nere så det ska bli underbart!!

Nej nu måste jag sova, imorrn kommer lite gäster till Melvin och på söndag ska vi fixa lite med bilen!

Kraam / Elin