mer träning

I måndags var det dags att köra lite bevakning, blev fast bevakning i 30minuter och sedan vindmarkering, Texas var lite hispig hade svårt att sitta still på den fasta bevakningen men det gick bra ändå!
Sarek var jätteduktig.
Texas tog vinden klockrent, sarek visade inte riktigt lika tydligt men tog den också!
Melvin fick vara hos sin mormor under tiden då det var sent och svårt att köra den fasta bevakningen med honom på ryggen :D

Ska försöka köra måndagar, får se hur vi gör hädanefter med melvin om han får följa med, han sköter sig ju alltid så bra så det går nog bra! Skönt att komma igång med lite träning, måste fixa min bil nu också innan jag ska börja med exjobb..

Fast bevakning

Igår gick vi med Sarek och Callie och lämnade Melvin till sin mormor, sedan traskade vi ut och satte oss i regnet i skogen och körde fast bevakning i 40minuter, fick 2 riktigt bra markeringar alldeles gratis, en joggare och en annan person runt 300meter bakom oss som var ute och gick. Och efter tydligt markerande länge från båda vovvarna hörde jag och martin tillslut också..

Sedan lite lunch och kaffe när vi hämtade melvin + att vi fick se film från när jag var liten på sånt här 3mm band tror jag det heter.

Idag så sitter jag och funderar vad jag ska göra med exjobbet, har ju mailat och legat på lite var stans men inte hittat något..
Det är så mycket man vill.. När jag väl fått jobb så vill vi köpa hus! <3 <3 längtar så mycket!

Idag blir en seg dag tror jag, inte nå mysigt väder men imorgon ska jag o melvin till öppna förskolan.

Mera snö

Oj vad glad jag är att jag passade på att gå ut med hundarna när jag vaknade vid 8. Pappa o son låg och sov så skönt i sängen fortfarande när vi kom tillbaka vid 9.40!
Melvin ville inte riktigt sova igår kväll, somnade vid 22 men vaknade vid 23 tiden och var vaken till 1 men efter det sov han i spjälsängen till 8 då han åt lite och somnade om bredvid sin pappa ;)

Nu sitter jag och tittar hur det stormar på ute, Martin tog Tex och Sarek och gick ut med Danne o Castor en blond hoffehane så dom kommer va slut sen!

Ikväll blev vi bjudna till Danne, Mickan o Castor på middag, det ska bli trevligt! :D

Nu vill vi snart få lite barmark så det är lättare att ta sig ut å träna hundarna, blir så mycket svårare när man har vagn o bebis, men snart kan han sitta i stolsrygga lagom till snön börjar töa så då ska det bli ordning på torpet igen ;) Har mest blivit uppletande o kortare prommisar i vinter då det är så dåligt plogat så man får skjuta vagnen, hade ju behövt medar istället!

Här kommer en bild på Texas från i våras!