Fiske och städ

Igår bar det iväg till min pappa på adelsö, tog med oss fiskegrejjerna och pappa visade lite ställen! Stannade och fiskade ett tag vid tofta, det var så kallt så vattnet frös runt spö-ringarna!
Idag har vi städat hela förmiddagen och på eftermiddagen har Martin och Sarek varit på instruktörsutbildning och kört allmänlydnadspasset medan jag och melle åkt pulka med vovvarna och lekt lite med Emma och Elliot i lekparken, det var trevligt att ses igen man hinner ju aldrig något när man jobbar ;)


Spel

Igår kväll blev det lite spel med hundarna, hittade dock bara det lättaste, har försökt köra lite med hundarna senaste veckan. Även kört tassar i låda. Alla hundarna förstod att framtassarna skulle i men gick ur med fram när baktassarna skulle i.
Så häftigt att se vad de jobbar när man är helt tyst!

Spelet med klossarna känns svårt att stegra, alla tre lyfter upp alla klossar oavsett om det finns godis under eller inte! Dock lämnas de utan godis oftast till sist. Vänder jag på klossarna och lägger godis i så slickar de upp godisen så lyfter de upp klossen efteråt ;) men de blir förhoppningsvis trötta ändå!

Nu dax för jobb! Efter blir det friskispass med mickan! :D
Melvins inskolning gick bra och nu börjar första vanliga veckan!


Träning

Igår åkte vi iväg i det fina vädret och körde sök kring byggnad med Texas, Sarek och Castor. Det gick jättebra, vi började träna in liggmarkering vid föremålen. Det gick väl lite si sådär, dom är ju vana att busa med grejjerna men efter en stund gick det bättre. Ska köra liggmarkering i spåret också så går det nog fortare in. :D
Sedan började vi träna in preparatsök med te. Liggmarkering även där. Texas försökte ta det och skaka sönder påsen några gånger men ska fixa någon burk eller något så att han inte kommer åt det.

Har varit ett jobbigt löp med Callie och killarna har rykt ihop ett par gånger, dock inget allvarligt men det känns inge kul då vi har så litet så dom "krockar" när dom ska gå förbi varandra ibland.

Igår kväll skulle vi iväg till Danne, Mickan och Castor på middag och ena däcket på bilen var lite dåligt med luft i, när vi skulle fylla på så såg vi att det buktade ut så det kändes inge kul att åka på det däcket. Martin skulle byta däcket men bultarna satt stenhårt efter att OK satt fast dom. :S
Alltid ska det vara något.

Men kvällen blev kanon med god mat och trevligt sällskap! Alltid lika mysigt <3

Lite bilder:
Danne och Castor

Martin och Sarek

Liggmarkering