God Jul!

Nu har mina älsklingar åkt till landet! Själv ligger man hemma i soffan och hostar! Jag åker upp med min mamma imorgon! Callie började löpa igår också så underbart med 4 hanar och en löptik i jul ;) Det ska alltid komma riktigt lägligt!
Hade planer på att fixa snittar med gubbröra och annat gott och även fixa grejjer till julaftonsfrukosten men de planerna fick ändras men jag är inte bitter ;) Har ju världens underbaraste killar!

God Jul på er alla och håll er friska!!

Nu har mina älsklingar åkt till landet! Själv ligger man hemma i soffan och hostar! Jag åker upp med min mamma imorgon! Callie började löpa igår också så underbart med 4 hanar och en löptik i jul ;) Det ska alltid komma riktigt lägligt!  Hade planer på att fixa snittar med gubbröra och annat gott och även fixa grejjer till julaftonsfrukosten men de planerna fick ändras men jag är inte bitter ;) Har ju världens underbaraste killar!    God Jul på er alla och håll er friska!!

Lydnad

Var ute och körde dirigering med callie, hon fattar bra men ibland går hon åt fel håll, var ganska mörkt ute idag med mycket skuggor om man kan väga in det men ska befästa detta ordentligt innan vi går in mer på rutan!
Sarek fick köra kryp i geggan vilket gick bra med godis i handen, han har knappt kört kryp alls! Sen provade vi lite dirigering vilket också gick bra men han stannar och väntar på kastet så mer fokus på belöning i rörelse!
Texas fick även han köra dirigering och kryp, dirigering gick super, bra när han får tänka själv! Kryp är han så hispig och kastar/hoppar mm, position och rörelse blir fel, ska köra kryp när han är lugnare, kommer aldrig ihåg det men ju fler gånger jag skriver det, tillslut kanske det går in! ;)
Lillkillen ligger och snörvlar i sin säng förkyld! Får se när han kommer knatandes :) gullungen <3
Nu är det sovdax!


Underbara familj!

Jag har världens underbaraste lilla familj, eller ganska stora då det innefattar 3st fyrbenta också :D Alltid lika härligt med helg när man ska få umgås med dem lite mer än vad man hinner med i veckorna ;)

Jobbar på, i onsdags var det medlemsmöte på brukshundklubben så Texas och Sarek fick hänga på och bli lite trötta av att ligga med i stugan, det var ca 30 st på mötet, riktigt bra uppslutning! Glögg och fika också!

Imorgon blir det till att åka till hundmässan och stå i rasmontern en sväng, har precis duschat killarna så dom luktar gott när de ska "kramas" med folk!
Melvin får följa med och vara med sin farmor och farfar! Sedan bär det iväg på dubbelfödelsedagsfirande för både min mormor och farmor så det blir mysigt!

Nu ska jag lösa av Martin lillplutt vill inte riktigt sova, knasboll! <3