härlig helg

Igår gick vi upp vid 07.15 och tog en spring/cykelrunda med vovvarna innan det blev alltför varmt, åt en ordentlig fruktfrukost i värmen på altan sedan åkte vi iväg med Texas till sigtuna och gick runt och tittade på fina hus och satt nere vid café våfflan och åt våfflor med mjukglass och hjortronsylt! Underbart gott! Texas tyckte det var ganska härligt att få komma iväg lite själv.. På vägen hem stannade vi vid en sjö så Texas fick bada och hämta pinnar! Tog en del bilder med systemkameran men martin har inte fixat om dom till jpg ännu så får lägga in två bilder från min mobilkamera så länge ;)

När vi kom hem tog vi alla vovvarna på en promenad till min mamma där dom fick bli avskölda med vattenslangen och sedan fick vi middag där och kaffe för att sedan promenera hem igen!

Idag var vi ganska slut allihopa så vi tog en kortis med hundarna och åkte iväg själv till rosersberg och har legat där och solat och badat, inte ofta man åker iväg utan hund! Nu blir det eventuellt en sväng för att bada hundarna idag också sen blir det film och lite chips ;)




Kommentarer
Postat av: Cattis

Härlig helg verkar ni ha haft! =)

2010-07-04 @ 18:07:55
URL: http://mammacattiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback