Så härligt med vår!!

Andra helgen i rad som det blivit söndagsträning, nu e vi igång igen :D
Förra helgen spår med Danne o Mickan med Castor och alla våra vovvar! Sarek och Callie gick super, Texas visste inte vad han höll på med, inget funkade, funderade på om han fått noskvalster?!?!? Han som är klockren i spåret annars :(
Idag spår med Mickan o Castor och våra killar, Sarek fick med sig alla apporter och Castor gick jättebra trots liggtid på över 2 timmar.. Texas än idag svamlade han runt utan mål och gick inte många meter i spåret.. funderar på om det kan vara stress eller nåt, Martin la ett kortare spår med en apport + slut och så fick han godis vid apporten och det gick asbra men då hade han redan gått ett spår och suttit i basen 4 timmar så tror snarare på stress och att vi inte kört mycket alls sen 1 år tillbaka..
Fortsätter han trots motivationsspår och annat kul så får vi väl ta en kur mot noskvalster..

Callie fick vara hemma, vi va hos martins föräldrar i södertälje med henne i förrgår en heldag, körde lite uppletande och lydnad och hon fick vara med deras hund (kastrerad hane) men hon klarar inte riktigt av andra tikar/kastrerade hanar för kommer dom i närheten ska hon bita ifrån, hon har en gräns på runt 4 meter som dom ska hålla sig utanför... Vi ska jobba i lydnaden och självförtroendet, hon ska vara så mycket utan sina "livvakter" som möjligt när vi är ute på äventyr!
På onsdag drar onsdagsträningen på klubben igång igen, vi ska hålla i det en del i början jag å martin så det kommer igång och alla ska känna sig välkomna! Hoppas det blir lyckat!

En en gång är certprovet flyttat, man blir inte förvånad längre, martin känner nog sig ganska less tyvärr men dom ska försöka sig på spårtävling istället han och sarek! Får se när debuten blir! :D

Kommentarer
Postat av: Monica

Trevligt att ha familjen Jonsson-Dahl på besök. Välkomna åter.

2011-04-17 @ 21:00:03
URL: http://www.123minsida.se/godalivet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback