bevakning

Igår var Martin iväg med Sarek och tränade spår, gick faktiskt sådär tydligen, han brukar gå som en klocka i spåret men alla gånger kan ju inte var perfekta ;)

Idag var det dags för lite bevakning. Vi fick åka med Danne ocg Castor, så vi var 3 vuxna, melvin i bilstol och 3 hoffehannar i samma bil men det gick ju super ändå ;)
Vi har för närvarande ingen bil :( Börjar få lite smått panik, man är så OTROLIGT van vid att ha bilar!

Basen gick jättebra, patrullstigen för Texas något splittrad, jag har lite svårt att läsa honom när det inte är något, tror att han markerar titt som tätt men när man väl får en markering så får man "Ja juste det är ju såhär det ska vara" Ordentlig markering.. Sedan lite uppletande, vi har tränat på att få ut längd och han slog nog inte riktigt på nosen direkt för han sprang långt ut innan han vände och kom tillbaka för att leta och hitta ett första förband.
Sarek funkade jättebra och hittade 3 föremål på uppletandet efter patrullen.
Sist körde vi ljudmotivation och det plockades direkt! Sedan rann tiden iväg och det började bli matdags för Melvin och vi hade ju inte tagit med mat så han fick äta lite banan och riskakor under tiden, men han är så duktig att sysselsätta sig i skogen underbara unge <3
Han fick äta lite kvällsmacka med salsasås (hot) efter middagen när vi åt tacos, han älskar verkligen mat som smakar!

Nej nu blir det sängen och lyssna på regnet :D , måste programmera lite i veckan mellan jobb/valpkurs och hundträning mm..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback