blandat

Gick igenom hjärngympaövningar på valpkursen i tisdags och fick lite inspiration att köra igång med lite mer sånt hemma, man kör i perioder känns det som! Fick tips av Brittis att köra target på en bjällra, dom ska putta på den med nosen, sen kan man sätta ut den i lägenheten och dom får springa och putta på den för att få belöning, Texas och Callie försöker bita i snöret den hänger i men börjar förstå vad de ska göra medan Sarek provade allt annat innan han provade på bjällran, kul att se olikheten i alla hundarna, Callie ska nog löpa snart också för hon börjar bli lite sur på killarna när dom komer för nära!

I Torsdags gick jag och Melvin ut på morgonprommis med Texas i skogen:




Så härligt att komma ut i skogen och inte tänka på något speciellt! Önskar jag hade tid att åka ut och plocka svamp eller åka till landet och plocka havtorn, men har haft alldeles för mycket inbokat så nu blir det prio på att inte göra något! OCH att köpa en bil så man kommer någonstans också!

Vi passade även på att leka lite i sandlådan i tosdags innan jobbet med bekostnad på att jag inte hunnit göra programmeringen men det är det värt ;)
Har fått någon jäkla förkylning igen också!! Det hinns inte med! :D Nej nu blir det glass här hemma när melvin somnat, han satt i 45 minuter inne i sängen och pratade för sig själv och spelade speldosorna innan han somnade, underbara unge <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback