Lydnad

Igår kväll blev det ut i kylan, körde rutan och kryp med alla tre inser mer och mer mina brister i kunskap, alla hundarna ligger på samma nivå, måste gå kurs för att komma vidare med 3:ans moment och högre bruks!
Tränar lydnad för sällan för att kunna få rutin på rutan men är sjukt nöjd över hundarnas prestation igår! Sarek som i princip aldrig kört rutan sprang rakt ut och stannade snabbt på kommando!
Körde snabba läggande och ställanden vilket gick kanon då dom är lite understimulerade för tillfället, kryp gick sådär, har aldrig riktigt tränat det och han trodde han skulle rulla runt sötnos ;)
Callie var lite snurrig i rutan men körde fjärren super! Och hennes följsamhet i foten är så härlig!
Texas körde rutan, fick dirigera in honom men han var lite seglyssnad på stanna så hamnade för långt åt de olika hållen hela tiden! Krypet gick jättebra han har aldrig krupit så lågt och korta steg förut! Både vid sidan och när jag stod framför honom och backade! :)
Kul var det i alla fall att träna men kallt om fingrarna!
Martin i melvin har varit hemma igår och idag då melvin är så förkyld! Ser ut som ögoninflammation är på väg också :s hoppas att det inte är så! Han är en sån klätterapa vår son! Har börjat plocka ut diskhon ur ikeaköket och klättrar upp och sätter sig i hålet!
Nej nu dags för fredagsmys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback